Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2019

9 Rutin Penjagaan Kulit Muka

Jarang Ainy nak share berkenaan kecantikan ni sebab Ainy sendiri pun masih belajar. Bila Ainy share ni tak bermakna kulit muka Ainy cantik, flawless kebabom macam instafamous tu tau tapi alhamdulillah getting better dari sebelum ni . Jadi nah Ainy nak kongsikan 9 rutin penjagaan kulit muka yang biasa Ainy amalkan di rumah untuk anda. Biar kita sama-sama sihat dan cantik ya.

"Itinerary" 4 Hari 3 Malam di Pulau Jeju, Korea Selatan

Walaupun  trip  ke Pulau Jeju ni dah berlalu lebih 10 bulan tapi kenangan Ainy sepanjang meneroka ke sini masih segar dalam ingatan. Ini adalah pertama kali Ainy menjejakkan kaki ke Korea Selatan dan  Pulau Jeju  atau juga dikenali sebagai  Jejudo  ni jadi pilihan Ainy sebab Ainy suka tempatnya yang mempunyai alam semulajadi yang cantik. Ainy memang  reccomend  sesiapa yang sukakan  nature  untuk ke sini. Di bawah nanti Ainy kongsikan itinerari Ainy selama 4 hari 3 malam di  Pulau Jeju . Moga bermanfaat!