Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2017

Peluang Menarik untuk Percutian Yang Seronok

Ada sesiapa yang plan nak pergi holiday dekat utara Malaysia kita ni tak? Ainy memang ada banyak tempat yang Ainy boleh suggest kat korang semua macam alor setaq, sungai petani, langkawi, pulau pinang, tapi kali ni Ainy nak cerita kat korang pasal Bukit Merah. Salah satu resort yang sangat best untuk duduk adalah Bukit Merah Laketown Resort. Haa mesti korang tertanya-tanya apa yang best kat resort ni kan? Ini yang Ainy nak bagitahu so korang baca bebelan panjang Ainy kat bawah ni okay.
kit Merah Laketown Resort ni korang boleh check in pada pukul 3 petang dan check out 12 tengah hari so sama dengan tempat lain juga. Memang best untuk bawak satu family sebab hotel ini ada swimming pool untuk korang yang nak berlatih untuk sukan olimpik nanti ataupun untuk train anak-anak korang jadi anak orang laut. Haha. Kalau tak nak bawak satu family nak pergi sorang-sorang pon tiada masalah sebab tempat ni agak privacy. So korang dapat tenangkan fikiran yang kusut sebab Ainy faham, dalam dunia yang …