Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2017

Media Prima Digital: Kempen #SeringgitSeribuKebaikan Dilancar beri Peluang Rakyat Malaysia Kongsi Rezeki

Baru-baru ini di Majlis Pelancaran Aplikasi Jalan Jalan Cari Makan (JJCM) turut melancarkan kempen kebajikan yang diberi nama Kempen #SeringgitSeribuKebaikan. Kempen ini sebenarnya dilancarkan bagi memberi ruang kepada rakyat Malaysia untuk berkongsi rezeki dengan memberikan sumbangan ikhlas serendah RM1, RM3, RM5 dan RM10. Mungkin nilainya kecil pada mata kita tapi besar pada mata mereka yang memerlukan.

Media Prima Digital: Lancarkan Aplikasi Jalan Jalan Cari Makan (JJCM) untuk Pencinta Makanan

Dialog 'nak makan mana?' dan akhirnya berakhir dengan 'tak tahu' selalu sangat terjadi antara Ainy dan kawan-kawan. Selalu saja pening dan tak tahu nak makan kat mana tiap kali keluar. Tapi dengan pelancaran Aplikasi Jalan Jalan Cari Makan (JJCM) baru-baru ni, semuanya jadi lebih mudah. Masalah tak tahu nak makan mana akhirnya berjaya diselesaikan. Chewahh.


Kalau korang nak tahu aplikasi ini dilancarkan dengan beberapa fungsi baru yang pastinya memberikan pengalaman unik buat pencinta makanan seperti Ainy. Sangat user friendly! Jadi sesiapa yang belum download aplikasi JJCM ni, pergi download sekarang okay sebab aplikasi ni sangat membantu untuk mendapatkan senarai restoran yang korang nak makan mengikut jenis menu yang korang suka.
CARA DOWNLOAD APLIKASI JJCM
1) Pertama kali korang kena download dulu aplikasi JJCM ni di App Store atau Google Play korang. Ha pergi download SEKARANG!
2) Buka aplikasi JJCM dan rajinkan diri membaca demo yang diajarkan seperti gambar yang…

Perhentian Kravers: Tawar Pakej Percutian Murah ke Pulau Perhentian

Bila sebut saja Pulau Perhentian, semua orang dah mula terbayangkan air nya yang kebiruan, pantai yang bersih dan pemandangan yang menarik. Ainy juga tak terkecuali. Memandangkan minggu ni Ainy dan team Ainy akan ke sebuah pulau jadi Ainy tertarik nak kongsikan Pakej Murah ke Pulau Perhentian dari agensi pelancongan Perhentian Kravers.
Perhentian Kravers menawarkan pakej percutian untuk orang ramai terutamanya kepada pelancong dari dalam negara dan kini terbuka kepada setiap individu, keluarga mahupun badan korporat di Pulau Perhentian, Terengganu, Malaysia. Apa yang menariknya, destinasi percutian yang ditawarkan akan meliputi Pulau Perhentian Kecil dan Pulau Perhentian Besar. Dua-dua terus dapat cover tau!