Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2016

Fresh dan wangi dengan De'Xandra

Assalamualaikum.
Lama betul Ainy tak bersiaran di sini. He2. Mana dengan sibuk kerja, sibuk urus rumah dan diri lagi sampai tak sempat nak update. Btw kali ni Ainy nak kongsi 1 perfume yang dah jadi perfume favourite Ainy dah sekarang. Hah yang mana kenal Ainy rapat, dia memang tahu Ainy jenis tak pakai perfume pun dan memang tak ada pun teringin nak jejakkan kaki ke kedai perfume. Tapi semenjak di perkenalkan dengan De'Xandra ni, rasa best pula. Rasa fresh dan wangi je sepanjang hari. Bukan sepanjang hari je, sekali sembur baunya boleh bertahan sampai 8 jam dan lebih. Jimat. Haha. Itu yang penting kan dengan keadaan ekonomi yang sekarang.

Memandangkan Ainy memang jarang keluar rumah dan tak suka pakai perfume di luar rumah, jadi Ainy suka jadikan De'Xandra ni perfume untuk bilik terutamanya sembur kat cadar katil dan bantal. Memang nyaman je tidur malam tu. He2. Serius wangi! Saudara mara dan kakak-kakak yang datang rumah pun tegur, bilik Ainy wangi sangat. Diorang tanyalah …